top of page

NagelstudioKaro Schulen

NAGELSTUDIO KARO, GROOTHANDEL & OPLEIDINGEN TE HERK-DE-STAD NABIJ SCHULEN!

Je vindt ons in de Theophile Donnestraat 72, Herk De Stad (Donk) nabij Schulen.
Je kan ons telefonische bereiken op 0479 268870

 

Wat begon als een gewone interesse voor mooie nagels is uitgegroeid tot een grote passie!

 

Droomt jij al langer van mooie nagels en weet je dat mooie nagels een meerwaarde creëren voor je persoonlijke look? Dan hebben wij elkaar gevonden!

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, bijverdienste en wil je graag starten als nagelstyliste? Nood aan een carrière switch?
Volg dan onze basis opleiding tot manicurist en wordt soak-off expert in slechts drie lessen! Is nagelstyling iets voor jou, dan kan je kiezen voor een langdurige opleiding (35u) een gel, acryl of polygel opleiding.
Ook korte workshops zijn mogelijk, deze worden uitgewerkt op basis van jouw specifieke vraag. Meer informatie en de opleidingskalender kan je aanvragen door een mailtje te sturen naar info@nagelstudiokaro.be


Karolien Vanheusden is mijn naam. 
En als uit de hand gelopen hobby, nu ‘jobby’( hobby + job), draag ik de titel ‘nagelstyliste’, eveneens ben ik Bachelor en Master educator en distributeur (groothandelaar) van de merken Harmony/GELISH/ Morgan Taylor en ABSTRACT.

Ik heb een eigen opleidingscentrum en als freelance docente geef ik les in de Schoonheidsschool te Hasselt.

 

Naast het lezen van vele vaktijdschriften en info op sociale media, woon ik elke jaar verschillende workshops bij en bezoek ik (inter)nationale beurzen, zo blijf ik beschikken over de juiste technieken en volg ik de nieuwste trends op de voet. Om les te mogen geven ben ik verplicht om jaarlijks een internationale education training (Los Angeles & Afrika: Kaapstad) te volgen en leg ik examen af voor een internationale jury!

 

Als groothandel in nagelproducten van Gelish/Harmony/Morgan Taylor & Abstract bied ik collega-nagelstylistes professioneel advies bij de aankoop. En dit alles in Herk-de-Stad, nabij Schulen.

Het merk ABSTRACT, het paradepaardje in de nagelwereld (een Belgische product) is nog maar in het begin van zijn glorie, het is een echte uitdaging om er mee te mogen werken en er les in te mogen geven. BE BOLD OR ITALIC, NEVER REGULAR, zo luid dan ook de slogan van de abstract producten. 

 

Het merk Harmony/Gelish/ morgan Taylor is een Amerikaans product en toonaangevend in de nagelindustrie, denk maar aan de lancering van de “polygel” een aantal jaren geleden. Een kwalitatief product wat hoog in zijn vaandel staat.

 

Wil je graag eens een onnavolgbare indruk nalaten als je iemand een hand schudt?
Een koffie/drankje, een leuke babbel en even later ga je naar huis met prachtige WOW- nageltjes!
Onze slogan luid:

“Voel je goed tot in de toppen van je vingers!”

 

Is je interesse gewekt of blijf je met vragen zitten,

contacteer ons!! Volg ons ook op facebook, instagram, twitter, pinterest ! Theophile Donnéstraat 72 3540 Herk –De-Stad / Donk 0479 26 88 70! Mijn website is online, laat je verrassen! www.nagelstudiokaro.be Mail ons info@nagelstudiokaro.be

bottom of page