top of page

Huisregels

Ik doe mijn uiterste best om jouw handen en nagels op een verantwoorde en gespecialiseerde wijze, optimale verzorging en bescherming te bieden. Mijn doel is ervoor te zorgen dat je nagels altijd in optimale conditie zijn, en dat gedurende een lange tijd. Dit bereik ik niet door alleen je nagels te verzorgen met hoogwaardige producten, maar ook door adviezen en tips te verstrekken. Daarom deze huisregels

 

 

*Tijdens de behandeling mag er niet gerookt worden.
*Iedere behandeling gaat volgens afspraak en wordt na afloop  afgerekend.

Hou er bij het maken van een afspraak rekening mee dat een behandeling ongeveer 1,5 uur duurt.
Dit betekent dat bij het niet nakomen van afspraken deze tijd voor mij verloren is. Daarom vraag ik je, wanneer een gemaakte afspraak afgezegd of verschoven moet worden, je dit minstens 24 uur van tevoren aan mij laat weten, zodat ik de voor je gereserveerde tijd opnieuw kan indelen.
Bij het onaangekondigd wegblijven op afspraken ben ik genoodzaakt de behandelingskosten in rekening te brengen.

ONZE TROEVEN

KWALITEIT

Ik gebruik alleen professionele producten, om deze reden kan ik ook één week garantie geven op een volledige door mij geplaatste set kunstnagels.

VEILIGHEID EN HYGIENE

Ik gebruik uitsluitend veilige producten op jouw nagels, geen goedkope en ongezonde materialen. Na elke nagelbehandeling worden alle instrumenten gedesinfecteerd met een antiseptica en wordt er gebruikt gemaakt van een ultrasoon.

 

COMMUNICATIE

Ik luister naar elke klant die tegenover me zit. Ik luister naar je behoefte en verlangen en probeer datgene te creëren wat je me vraagt! Uiteraard wil je je mooie nageltjes in topconditie houden, daarom heb ik een handige vragenlijst samengesteld die er  voor zorgt dat je ze optimaal kan verzorgen en er nog langer plezier van kunt hebben.

bottom of page