top of page

Opleidingen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, bijverdienste en wil je graag starten als nagelstyliste? Nood aan een carrière switch? Volg dan onze basis opleiding tot manicurist en wordt soak-off expert in slechts drie lessen! Is nagelstyling iets voor jou, dan kan je kiezen tussen gel, acryl, polygel opleidingen. Aan het einde van elke opleiding ontvang je een certificaat van deelname.

 
Tijdens onze opleidingen werken we steeds individueel of in kleine groepjes zodat je de nodige begeleiding krijgt bij het leren plaatsen van kunstnagels. Een goede opvolging vanaf het begin is namelijk erg belangrijk. 

Ook korte workshops zijn mogelijk bij Nagelstudio Karo. 
Deze worden uitgewerkt op basis van jouw specifieke vraag.


 
U krijgt bovendien de kans om te werken met enkele van onze bekende producten zoals het paradepaardje Abstract dat gekend staat voor zijn schitterende gepigmenteerde kleuren en een super kwaliteit, de brush- on-color is echt een aanrader.
 
Ook het merk Harmony/Gelish/ Morgan Taylor krijgt een plaats in de opleiding en de groothandel. Dit product voor de professionele manicurist dat de beste kwaliteit en het mooiste resultaat levert.
 
 

Is je interesse gewekt of blijf je met vragen zitten? Meer informatie en de opleidingskalender kan je aanvragen door een mailtje te sturen naar info@nagelstudiokaro.be
Ook steeds welkom voor meer info tijdens onze openingsuren

Rien à réserver pour l'instant. Revenez nous voir bientôt.
bottom of page