Ik ben Karolien Vanheusden en ik vertel jou graag meer over wie ik ben en wat ik doe.

Ben afgestudeerd als orthopedagoog en begeleid in de  sociale sector mensen met een psychische problematiek, daarnaast heb ik veel face tot face gesprekken met mijn nagelklantjes in mijn nagelsalon.

Ik ben ervan overtuigd uit de vele babbels en mij empatische vermogen dat vele

mensen nood hebben aan inspiratie/ begeleiding naar een gezonde(re), actieve levensstijl. Zelf heb ik me ook niet altijd goed gevoeld… met vallen en opstaan, zweet en tranen… Herbalife heeft mijn leven veranderd.

Wat houdt het voor u in om de beste versie van uzelf te worden? Een fitter gevoel? Een gezond  lichaamsgewicht? Meer zelfvertrouwen te krijgen? Verbeterde sportprestaties? Je goed voelen in je vel? Wat het ook mag betekenen….

Met ons Herbalife team van ervaren welzijn coachen helpen we mensen graag uit hun confortzone, naar een super gevoel! Mag ik jouw ook ondersteunen om je doel te bereiken?

Als welzijnscoach en als independent Herbalife Nutrition Member begeleid ik je met betere keuzes maken op het gebied van eten en drinken, ik stimuleer je om meer te bewegen, stress te reduceren, voldoende rust te nemen en zorg dat je plezier hebt en houd in een nieuwe en gezonde leefstijl.

De Herbalife producten zijn uniek in zijn soort door 2 factoren:
1. individuele coaching
2. top producten met alle voedingsstoffen die jij nodig hebt om zo gezond mogelijk oud te worden.

Om met de producten het resultaat te behalen wat jij wil is advies en begeleiding nodig. Advies hoe de producten goed te gebruiken en begeleiding in de vorm die bij jou past.

Heb jij een steuntje in de rug nodig om je doel te bereiken dan hebben wij elkaar gevonden
Ik adviseer je om me te contacteren een berichtje naar mij te sturen. Samen met mijn team gaan we dan aan de slag en je ontvangt dan een gratis welzijnsevaluatie. Waarbij je meer info krijgt over:
* de relatie tussen voeding en gezondheid,
* het doel wat je voor ogen hebt, hoe kunnen we dat samen bereiken

Ik wil graag “mijn” ervaring met je delen! Plezier in mijn werk en passie voor wat ik doe kenmerken mij als coach, naast een directe stijl van coaching en altijd met gevoel voor humor.
Een goede voeding, regelmatige beweging en ondersteuning door mijn team en ikzelf als coach…… Vragen? U vindt niet wat u zoekt? Neem gerust contact met me op

0479 268870

Karo.herbalife@telenet.be

www.nagelstudiokaro.com/herbalife

0479 26 88 70

Théophile Donnéstraat 72, 3540 Herk-de-Stad, Belgium

©2021 by Nagelstudio Karo Groothandel en opleidingen,
Proudly created with Wix.com